• تاریخ انتشار : 1398/05/30 - 09:23

کارگاه کشوری

برگزرای کارگاه کشوری بیان تصویری اطلاعات و داده‌ها توسط مدیریت آمار وفناوری اطلاعات

کارگاه کشوری "بیان تصویری اطلاعات و داده ها" توسط مدیریت آمار وفناوری اطلاعات و با حضور نمایندگان وزارت بهداشت در روز سه شنبه 15 مرداد سال جاری در سالن G6 ساختمان ستاد مرکزی دانشگاه، از ساعت 8 صبح لغایت 16 بعد ازظهر برگزار گردید.

کارگاه کشوری "بیان تصویری اطلاعات و داده ها" توسط مدیریت آمار وفناوری اطلاعات و با حضور نمایندگان وزارت بهداشت در روز سه شنبه 15 مرداد سال جاری در سالن G6 ساختمان ستاد مرکزی دانشگاه، از ساعت 8 صبح لغایت 16 بعد ازظهر برگزار گردید. در این کارگاه بیش از دوازده دانشگاه شرکت داشتند و همکارانی از دانشگاه های علوم پزشکی شهرهای مختلف از جمله شیراز، سمنان، بیرجند و.....حضور یافتند. هریک از شرکت کنندگان  طی انجام فرایند آموزشی یک اینفوگرام تهیه نموده در مورد آن بحث و تبادل نظر کردند.

گالری عکس

• گروه خبری : گروه های مطالب