• تاریخ انتشار : 1397/11/07 - 10:26

کارگاه آموزشی

مرحله دوم کارگاه آموزش و انجام فرایند تولید سالنامه آماری بیمارستان های دانشگاه

مرحله دوم کارگاه"آموزش و انجام فرایند تولید سالنامه آماری بیمارستان های دانشگاه" توسط مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه در روز شنبه 97/11/06 در سالن G5 ستاد مرکزی دانشگاه، با حضور جمعی از مسئولین آمار و...

مرحله دوم کارگاه"آموزش و انجام فرایند تولید سالنامه آماری بیمارستان های دانشگاه" توسط مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه در روز شنبه 97/11/06 در سالن G5 ستاد مرکزی دانشگاه، با حضور جمعی از مسئولین آمار و مدارک پزشکی و IT  بیمارستان های دانشگاهی و سایر کارشناسان معاونتهای مختلف دانشگاه برگزار گردید. این کارگاه که قسمت اول آن 22دیماه برگزار شده بود با گزارش بیمارستانها در مورد پروژه تدوین سالنامه خود ادامه یافت و طی بحثهای گروهی به چگونگی تعیین منابع داده و کنترل کیفیت تولید داده ها و نکات عملیاتی تدوین سالنامه پرداخته شد.

• گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار اداره آمار و تحلیل