• تاریخ انتشار : 1398/11/27 - 12:18

پورتال جدید دانشگاه رونمایی شد

پورتال جدید دانشگاه با قابلیت هایی شامل:AI، مدیریت یکپارچه دسترسی کاربران و گروه ها به ابزارها و اطلاعات، ابزارهای توسعه ای،ابزارهای تولید گزارش های پویا از بانک های اطلاعاتی مختلف، قابلیت های پیشرفته در مدیریت جریان پردازش اطلاعات و عملیات و اقدامات درون سازمانی توسط کاربران و ...راه اندازی گردید.

پورتال جدید دانشگاه با قابلیت‌هایی شامل :AI، مدیریت یکپارچه دسترسی کاربران و گروه‌ها به ابزارها و اطلاعات، ابزارهای توسعه‌ای، ابزارهای تولید گزارش‌های پویا از بانک‌های اطلاعاتی مختلف، قابلیت‌های پیشرفته در مدیریت جریان پردازش اطلاعات و عملیات و اقدامات درون سازمانی توسط کاربران و ...راه‌اندازی گردید. به منظور ارتقاء دانش همکاران حوزه‌ IT و افزایش مهارت استفاده از قابلیت‌های جدید پورتال مربوطه جلسات و کارگاه‌های آموزشی با حضور کارشناسان شرکت برگزار می‌گردد. همچنین در صورت وجود ابهام یا مشکل در استفاده از قابلیت‌های پورتال مذکور کارشناسان ستاد دانشگاه به عنوان پشتیبان، پاسخگو می‌باشند.

• گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار اداره فناوری اطلاعات,اخبار مرکز