• تاریخ انتشار : 1397/10/24 - 08:20

کارگاه آموزشی

کارگاه آموزش و انجام فرآیند تولید سالنامه آماری بیمارستان

کارگاه "آموزش و انجام فرآیند تولید سالنامه آماری بیمارستان" توسط مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه در روز شنبه 97/10/22 در سالن G6 دانشگاه با حضور جمعی از کارشناسان آمار و مدارک پزشکی و کارشناسان فناوری اطلاعات بیمارستان های دانشگاه و کارشناسان برخی از معاونتها برگزار گردید.

کارگاه "آموزش و انجام فرآیند تولید سالنامه آماری بیمارستان" توسط مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه در روز شنبه  97/10/22 در سالن G6 دانشگاه با حضور جمعی از کارشناسان آمار و مدارک پزشکی و کارشناسان فناوری اطلاعات بیمارستان های دانشگاه و کارشناسان برخی از معاونتها برگزار گردید. در این کارگاه بیش از 20نفر از کارشناسان بیمارستانها و واحدهای مختلف دانشگاه شرکت داشتند . با توجه به کار عملی این کارگاه بخش دوم و تکمیلی آن در هفته اول بهمن ماه در همین محل برگزار گردد.
  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار اداره آمار و تحلیل