• تاریخ انتشار : 1403/03/19 - 10:50

ورود یکپارچه از طریق پنجره ملی خدمات دولت

اتصال سامانه نوبت دهی متمرکز و یکپارچه دانشگاه به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند

به گزارش روابط عمومی مرکز آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه سامانه نوبت دهی متمرکز و یکپارچه دانشگاه به نشانی https://nobat.tums.ac.ir به "ورود از طریق دولت من" متصل شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه با پیگیری‌ همکاران گروه تحقیق و توسعه در راستای هوشمند شدن خدمات دولت، سامانه نوبت‌دهی متمرکز و یکپارچه دانشگاه  به "ورود از طریق دولت من" متصل شد. همچنین از طریق پنجره ملی خدمات دولت هوشمند امکان مشاهده و دریافت نوبت برای همه افراد فراهم شده است. سامانه یکپارچه SSO احراز هویت با کد ملی و شماره موبایل موسوم به "ورود از طریق دولت من" می‌باشد. از این پس بیماران می‌توانند جهت احراز هویت با کدملی اقدام نموده و علاوه بر اخذ نوبت سوابق نوبت‌های قبلی خود را نیز مشاهده نمایند. همچنین از طریق پنجره ملی خدمات دولت و با ورود به سامانه و یا از طریق اپلیکیشن پنجره ملی خدمات دولت هوشمند - در بخش بیمارستانی و مراکز ارائه دهنده خدمات سلامت - در قسمت خدمات دانشگاهی امکان انتخاب دانشگاه علوم پزشکی تهران و مشاهده کلیه نوبت‌ها و اخذ نوبت جدید به صورت اینترنتی وجود دارد.

تهیه و تدوین خبر: الهه صباغیان

• گروه خبری : اخبار گروه تحقیق و توسعه,اخبار مرکز