• تاریخ انتشار : 1403/02/23 - 08:12

جلسه بررسی و تحویل داشبورد تریاژ

برگزاری جلسه بررسی و تحویل داشبورد تریاژ در مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی معاونت درمان دانشگاه مورخ 1403/02/16

جلسه بررسی و تحویل داشبورد تریاژ در مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی معاونت درمان دانشگاه با حضور آقای دکتر احمدی، خانم یوسف‌نژاد، خانم دکتر شوشتریان، خانم مهندس شاه علی و خانم مهندس وحدت حسینی در تاریخ 1403/02/16 در خصوص بررسی داشبورد تریاژ برگزار شد. در این جلسه که پیرو راه اندازی داشبورد تریاژ برگزار شده است در خصوص میزان مراجعه بیماران تریاژ و تعیین تکلیف بیماران اورژانس با هدف ساماندهی آمار اورژانس بیمارستانها بحث و تبادل نظر شد.

• گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار گروه تحقیق و توسعه