• تاریخ انتشار : 1403/04/17 - 09:07

افزایش همکاری‌های فرامرزی دانشگاه در حوزه فناوری اطلاعات

ارائه سامانه ویدئوکنفرانس شرکت Vinteo کشور روسیه

ارائه سامانه ویدئوکنفرانس طراحی‌شده توسط شرکت Vinteo کشور روسیه در جلسه‌ای در دفتر مدیر مرکز آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه در جلسه‌ای که روز یکشنبه 1403/04/10در دفتر این مدیریت واقع در سازمان مرکزی دانشگاه برگزار گردید آقای Andrey Vinnichenko، مدیر توسعه کسب و کارهای شرکت Vinteo کشور روسیه در قاره‌های آسیا و آفریقا، به معرفی سامانه ویدئوکنفرانس طراحی‌شده توسط این شرکت پرداخت. در این جلسه که با حضور آقای دکتر رضائی، مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، آقای دکتر علیزاده و رؤسای ادارات این مرکز برگزار شد پس از ارائه توضیحات و نمایش دموی نرم‌افزار توسط نماینده شرکت یادشده،  امکانات سامانه جهت به‌کارگیری به منظور آموزش و مشاوره‌های آنلاین مورد بررسی حاضرین در جلسه قرار گرفت. در تفاهم حاصله میان مرکز فناوری اطلاعات و شرکت طراح سامانه مقرر گردید دسترسی آزمایشی دانشگاه با هدف تست و بررسی سامانه ایجاد گردد. لازم به ذکر است جلسه به زبان انگلیسی برگزار گردید.