• تاریخ انتشار : 1403/03/14 - 00:09

سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد تسلیت باد

پیام مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه به مناسبت ایام‌الله ۱۴ و ۱۵ خرداد

دکتر سیداحمد رضائی مدیر مرکز آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی سالروز رحلت رهبر کبیر انقلاب اسلامی را تسلیت گفتند.

به گزارش روابط عمومی مرکز آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، متن پیام مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه به مناسبت ایام‌الله ۱۴ و ۱۵ خرداد بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

آنگاه که پیشوای امت در پی قیام خرداد ۱۳۴۲ وعده کرد سربازانش هنوز در گهواره‌اند نه تنها فرعون زمانه‌اش که کمتر کسی می‌توانست این سخن او را باور کند. ۱۵ سال پس از آن اما که طوفان انقلاب اسلامی، طومار ظالمان زمانه را برای همیشه در هم پیچید همگان عینیت وعده‌اش را به چشم دیدند. تعیّن آنچه او می‌دیدید بر همگان میسر نبود و همین از او امام عاشقان ساخته بود که قیامش مقدمه‌ای شد برای قیام جهانی مهدی موعود (عج). امام عاشقان مقارن سالروز قیام ۱۵ خرداد و شهادت یارانش، این دیار فانی را وداع و نزد پروردگارش مأوا گرفت. مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه سالروز رحلت رهبر کبیر انقلاب اسلامی را تسلیت و ایام‌الله ۱۵ خرداد را گرامی می‌دارد.

دکتر سیداحمد رضائی

مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه