• تاریخ انتشار : 1403/05/06 - 00:53

کارگاه آموزشی

برگزاری دوره حضوری مصورسازی با نرم‌افزار Power BI (پیشرفته)

به گزارش روابط عمومی مرکز آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه دوره پیشرفته مصورسازی با نرم‌افزار Power BI ویژه کارشناسانی که در دوره مقدماتی موفق به اخذ نمره قبولی شده‌اند؛ برگزار می‌گردد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه با برنامه‌ریزی‌های انجام شده دوره پیشرفته مصورسازی با نرم‌افزار پاور بی‌آی ویژه کارشناسانی که در دوره مقدماتی موفق به اخذ نمره قبولی شده‌اند، توسط سرکار خانم مهندس صباغیان کارشناس محترم گروه تحقیق و توسعه این مرکز برگزار می‌گردد.
برنامه برگزاری کارگاه به شرح ذیل است:
جلسه اول: ۸ مرداد ماه؛ ساعت ۱۰ الی ۱۲:۳۰
جلسه دوم: ۱۵ مرداد ماه؛ ساعت ۸ الی ۱۰:۳۰
جلسه سوم: ۲۰ مرداد ماه؛ ساعت ۱۰ الی ۱۲:۳۰
جلسه چهارم: ۳۱ مرداد ماه؛ ساعت ۱۰ الی ۱۲:۳۰
محل برگزاری: ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران- سالن G6

آندسته از علاقمندانی که دوره مقدماتی را با موفقیت طی نموده‌اند، جهت ثبت نام در این دوره می‌توانند از روز شنبه ۶ مرداد ماه سال جاری با مراجعه به سامانه آکادمی دانشگاه، در دوره‌های حضوری عنوان کلاس را جستجو و ثبت نام نمایند.
شرکت در پیش آزمون قبل از کلاس الزامی است.
لازم به توضیح است دوره آموزشی ۴ جلسه می‌باشد و تنها یک جلسه غیبت مجاز است. همراه داشتن لپ تاپ و نصب برنامه الزامی است.