• تاریخ انتشار : 1403/06/28 - 09:40

توسعه همکاری‌های مشترک در زمینه فناوری اطلاعات

برگزاری جلسه مشترک مرکز آمار و فناوری اطلاعات با دانشگاه سبطین عراق و معاونت بین‌الملل دانشگاه

با هدف هماهنگی، تبادل تجربیات و بهره‌گیری از ظرفیت‌ها، جلسه‌ای مشترک بین مرکز آمار و فناوری اطلاعات، دانشگاه سبطین (Al-Subtain University) و معاونت بین‌الملل دانشگاه شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه در این جلسه که در روز سه شنبه 20 شهریور ماه 1403 در دفتر مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه برگزار شد، حاضرین به بررسی راهکارهای همکاری در زمینه‌های مختلف از جمله فناوری اطلاعات پرداختند. همچنین در این جلسه، بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های مشترک برای ارتقاء سطح علمی و پژوهشی تأکید گردید. دانشگاه سبطین (Subtain University) در شهر مقدس کربلا، عراق، شعبه بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران است. این دانشگاه با هدف ارتقاء سلامت و آموزش در منطقه تأسیس شده است. دانشگاه سبطین در ساختمانی پنج طبقه قرار دارد و در رشته‌های پزشکی، پرستاری، مامایی و توان‌بخشی دانشجو می‌پذیرد. این دانشگاه با استفاده از بهترین فناوری‌های آموزشی و تجهیزات مدرن، محیطی هوشمند و پیشرفته برای دانشجویان فراهم کرده است. همچنین، بیمارستان‌های مرتبط با دانشگاه سبطین از تجهیزات پیشرفته‌ای مانند درمان گامانایف و سایبرنایف برای درمان سرطان بهره‌مند هستند.

نویسنده