• تاریخ انتشار : 1400/11/10 - 09:49

اخبار فعالیت‌های بخش آمار در دی 1400

اهم فعالیت‌ها و اقدامات انجام شده توسط همکاران بخش آمار در دی‌ماه 1400 به شرح ذیل بوده است:

1. مرحله اول پروژه تدوین شانزدهمین سالنامه آماری دانشگاه برای مرور چارچوب اطلاعات معاونت‌ها اجرا شد.

2. شاخصهای آمار فعالیت بیمارستانی آذر 1400 تهیه و در صفحه اطلاعات آماری بارگذاری شد و نیز اطلاع‌رسانی به رؤسای بیمارستانهای دانشگاه انجام گرفت.

3. راهنمایی و توضیحات لازم به کارشناس دفتر نظارت بر امورعمومی در خصوص اطلاعات درخواستی بیماران بستری در بخشهای بیمارستانهای منتخب و نامهی پاسخ آن صادر شد.

4. حسب درخواست واحد تحقیق و توسعه فایل تعداد مراجعین به درمانگاه تخصصی/کلینیک ویژه به تفکیک نوع درمانگاه در ماه آبان سال1400 آماده سازی شد.

5. اطلاعات بیماران بستری در انبار داده دانشگاه برای یک بیمارستان بطور نمونه و مقایسه با اطلاعات دریافتی از بیمارستان بررسی و گزارش آن تدوین شد.

6. دستورالعمل فعال‌سازی بخشVIP  از معاونت درمان دانشگاه دریافت و هماهنگی در خصوص ویرایش فرمهای آمار فعالیت بیمارستانی انجام گرفت ولی بر اساس اعلام وزارت بهداشت این مورد مجددا از دستور کار بیمارستانها حذف گردید.

7. فایل خام گزارش بخش درمان جهت اعلام نظر و هماهنگی نهایی برای معاونت درمان ارسال گردید.

8. اینفوگرام شاخصهای بیمارستانهای منطقه تحت پوشش دانشگاه در نه ماه اول سال1400، تهیه و از طریق صفحه مدیریت آمار و فناوری اطلاعات در اختیار مخاطبان قرار گرفت.

9. پیگیری و گردآوری اطلاعات استعلام‌شده توسط معاونت بین‌الملل برای رتبه‌بندی 2020 تایمز انجام شد.

10. گزارش مراجعین به شبکه‌هاى بهداشت و درمان تحت پوشش معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکى و خدمات بهداشتى درمانى تهران طی ششماهه اول سال1400 تهیه و ارسال شد.

11. جلسه مشترک کارشناسان آمار شبکه بهداشت و درمان تحت پوشش و همکاران اداره مدارک پزشکی معاونت درمان در خصوص تحلیل گزارش فوق برگزار گردید.

12. پیگیری و کنترل صحت آمار واصله از کلیه بیمارستانهای منطقه و تابعه دانشگاه توسط کارشناسان بخش آمار انجام شد.

• گروه خبری :
  • کد خبر : 206526