• تاریخ انتشار : 1402/08/21 - 14:27

برگزاری کارگاه آموزشی نحوه استفاده از داشبورد آماری دانشجویان دانشگاه طی سه سال متوالی در سامانه سمفاد

برگزاری کارگاه آموزشی نحوه استفاده از داشبورد آماری دانشجویان دانشگاه طی سه سال متوالی در سامانه سمفاد

کارگاه آموزشی نحوه استفاده از داشبورد آماری دانشجویان دانشگاه طی سه سال متوالی در روز یکشنبه 1402/08/21 به همت مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه در ساختمان ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد. این کارگاه با حضور 18 نفر شرکت‌کننده که از سوی دانشکده‌ها و معاونت‌ها معرفی شده‌ بودند ، برگزار گردید. کارشناسانی از دانشکده‌‌های بهداشت، داروسازی، پزشکی، توانبخشی، طب ایرانی و معاونت آموزشی و معاونت بینالملل و مدیریت آمار و فنآوری اطلاعات در این کارگاه شرکت داشتند. در کارگاه از طریق سایت مدیریت آمار دانشگاه مسیر دسترسی به آمار دانشجویان و نحوه استفاده از داشبورد آماری دانشجویان به صورت عملی بررسی و توضیح داده شد. همکاران شرکت کننده در کارگاه مواردی را پیشنهاد کردند که قرار شد برای عملی شدن آنها پیگیری لازم انجام شود.

• گروه خبری : گروه های مطالب,اطلاعیه مرکز