• تاریخ انتشار : 1403/03/08 - 20:25

دومین جلسه کمیته داده دانشگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه دومین جلسه کمیته داده دانشگاه سه‌شنبه مورخ 1403/03/08 برگزار گردید و پروژه همپا (راه‌اندازی سامانه‌های احراز هویت متمرکز و مدیریت اطلاعات پایه) وارد فاز اجرایی گردید.

به گزارش روابط عمومی مرکز آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه دومین جلسه کمیته داده دانشگاه سه‌شنبه مورخ  1403/03/08 برگزار گردید و پروژه همپا (راه‌اندازی سامانه‌های احراز هویت متمرکز و مدیریت اطلاعات پایه) وارد فاز اجرایی گردید. در دومین جلسه کمیته داده دانشگاه که در تاریخ سه‌شنبه 1403/03/08در سالن شورای معاونت تحقیقات و فناوری برگزار گردید و در آن علاوه بر اعضاء ثابت کمیته داده اعم از نمایندگان واحدهای متولی سامانه‌های سیپاد (آموزش)، نیروی انسانی و اتوماسیون اداری به عنوان سه پایه اصلی فاز اول پروژه، نمایندگان پیمانکار شناسایی‌شده نیز شرکت داشتند. ابتدا شرکت پیمانکار به ارائه توانمندی‌ها و محصولات خود در چارچوب اهداف پروژه پرداخت و سپس شرکت‌کنندگان به تبادل نظر در خصوص فرآیندهای مختلف منجر به جذب کاربران دارای دسترسی به سامانه‌های مختلف دانشگاه (پرسنل، پزشکان و دانشجویان) پرداختند. پروژه با اتخاذ تصمیمات لازمه به طور رسمی وارد فاز اجرایی شد.

تهیه و تدوین خبر: احسان رزاقی