• تاریخ انتشار : 1403/04/17 - 17:20

کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا

پیام تسلیت مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه به مناسبت حلول ایام عزاداری سالار شهیدان

به گزارش روابط عمومی مرکز آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، آقای دکتر سید احمد رضائی، مدیر آمار و فناوری اطلاعات در پیامی فرا رسیدن ماه محرم‌الحرام و ایام عزای سالار شهیدان را خدمت عموم وابستگان محترم دانشگاه تسلیت گفتند. متن پیام به این شرح است:

بار دیگر نسیم سوزان محرم می‌وزد تا به یاد همگان بیاورد که "کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا". مولا و مراد عاشقان آنجا که آخرین درس از مکتب عشق می‌گفت بی‌اعتناء به همه آن توصیه‌ها که او را به تقیه فرامی‌خواندند همه چیز خویش را به میدانی آورد که می‌دانست بازگشتی از آن متصور نیست. او بر دوراهی "زندگی خائفانه" و "شهادت قهرمانانه"، شهادت را برگزید تا آزاده زیستن و ایستادن برابر ظلم را برای همیشه تاریخ جاودانه گرداند. مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه فرا رسیدن ماه محرم‌الحرام و ایام عزای سالار شهیدان را خدمت عموم وابستگان محترم دانشگاه علوم پزشکی تهران عرض تسلیت دارد.

دکتر سیداحمد رضائی

مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه