• تاریخ انتشار : 1400/09/01 - 11:30

اخبار فعالیت‌های بخش آمار در آبان 1400

مهمترین اقدامات انجام شده توسط همکاران بخش آمار طی آبانماه 1400 به شرح زیر بوده است:

1. گزارش تعداد بروز بیماریهای واگیر و غیرواگیر ثبت شده در مناطق تحت پوشش دانشگاه بر اساس اطلاعات سال1399 تهیه و در دسترس قرار گرفت.

دریافت گزارش

2. گزارش وضعیت خوابگاه‌های دانشگاه بر اساس اطلاعات سال1399 تهیه شد و در تارنمای مدیریت آمار و فناوری اطلاعات قرار گرفت.

دریافت گزارش

3. گزارش آمار طرح‌های تحقیقاتی دانشگاه (از 1390 تا 1399) ، جهت بهره‌برداری مخاطبان روی صفحه مدیریت آمار قرار گرفت.

دریافت گزارش

4. روند تعداد پیوند انجام شده در بیمارستان‌های دانشگاه بر اساس اطلاعات سال1391 تا 1399 تهیه و در تارنمای مدیریت آمار و فناوری اطلاعات قرار گرفت.

دریافت گزارش

5. اینفوگرام تعداد پیوندهای انجام شده در بیمارستان‌های دانشگاه به تفکیک بیمارستان و نوع پیوند بر اساس اطلاعات سال1391 تا 1399 تهیه و در تارنمای مدیریت آمار و فناوری اطلاعات قرار گرفت.

دریافت گزارش

6. گزارش شاخصهای فعالیت بیمارستانهای دانشگاه در مهر1400 تهیه و روی صفحه مدیریت آمار بارگذاری شد. همچنین اطلاع رسانی به روسای بیمارستانهای دانشگاه انجام گرفت.

دریافت گزارش

7. گزارش آماری دانشجویان شاغل به تحصیل در سال تحصیلی 1400-1399، جهت بهره برداری مخاطبان روی صفحه مدیریت آمار قرار گرفت.

دریافت گزارش

8.گزارش آماری دانش آموختگان در سال تحصیلی 1399-1398، تهیه شد و در تارنمای صفحه مدیریت آمار و فناوری اطلاعات قرار گرفت.

دریافت گزارش

9. گزارش آماری مربوط به وضعیت کارکنان دانشگاه با توجه به ابلاغ‌های صادره از سوی مدیریت توسعه منابع تدوین شده و طی دو مرحله مورد ویرایش قرار گرفت تا با نظر مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه در اختیار مخاطبان قرار گیرد.

10. جلساتی جهت تدوین برنامه مستند درخصوص الکترونیکی نمودن آمار بیمارستانی با حضور همکاران محترم معاونت درمان و واحد تحقیق و توسعه مدیریت آمار و فناوری اطلاعات، برگزار گردید که گزارش نهایی و برونداد آن به اطلاع مدیر محترم آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه خواهد رسید.

11. آمار بیمارستانهای دانشگاه و سایر بیمارستانهای منطقه تحت پوشش توسط کارشناسان مربوطه پیگیری و در مواردی رفع اشکال شده و در قالب گزارش ماهانه تدوین و در محل مربوطه روی سایت قرار گرفت.

• گروه خبری :
  • کد خبر : 201363