• تاریخ انتشار : 1400/08/12 - 09:44

اخبار فعالیت‌های بخش آمار در مهرماه 1400

اهم اقدامات انجام شده توسط همکاران بخش آمار در مهرماه 1400

اهم اقدامات انجام شده توسط همکاران بخش آمار در مهرماه 1400 به شرح زیر بوده است:

طراحی بنر و پوستر گرامیداشت 20 اکتبر 2021 روزجهانی آمار و اول آبان روز ملی آمار و برنامه‌ریزی به منظور بزرگداشت این روز و اطلاع‌رسانی از طریق وب‌گاه مدیریت آمار و برنامه‌ریزی و صفحه آغازین سامانه مکاتبات اداری دانشگاه. با توجه به شرایط کرونایی کشور امسال گردهمایی حضوری و مجازی برگزار نشد.

ارسال نامه تبریک روز آمار و برنامه‌ریزی سال 1400 و نیز گواهی تشویقی برای کارشناسان، رابطین و مسئولین محترم حوزه آمار دانشگاه

گزارش طرح های مربوط به صنعت دانشگاه در سال 1399 تهیه و در تارنمای مدیریت آمار و فناوری اطلاعات در دسترس قرار گرفت.

دریافت گزارش

گزارش دانشجویان غیرایرانی دانشگاه بر اساس اطلاعات سال 1399 تهیه و در دسترس علاقمندان و برنامه‌ریزان قرار گرفت.

دریافت گزارش

گزارش ارزیابی فعالیت های پژوهشی دانشگاه های تیپ یک (گزارش 1399) تهیه و در تارنمای مدیریت آمار و فناوری اطلاعات در دسترس علاقه مندان قرار گرفت.

دریافت گزارش

پیرو بازدیدهای بیمارستانی مصوبات صورتجلسه‌های قبلی پیگیری و موارد باقیمانده از مسئولین مرتبط در بیمارستانها پرسیده شده و تمهیدات انجام آنها مهیا گردید.

اینفوگرام آمار شاخصهای بیمارستانهای منطقه تحت پوشش دانشگاه در شش ماهه اول سال1400، تهیه و از طریق صفحه مدیریت آمار و فناوری اطلاعات در اختیار مخاطبان قرار گرفت.

دریافت گزارش

گزارش شاخصهای فعالیت بیمارستانها در شهریور1400 تهیه و روی صفحه مدیریت آمار بارگذاری شد. همچنین اطلاع رسانی به روسای بیمارستانهای دانشگاه انجام گرفت.

دریافت گزارش

پیگیری دریافت و کنترل صحت آمار ارسالی از بیمارستانهای دانشگاه و سایر بیمارستانهای منطقه تحت پوشش توسط کارشناسان بخش آمار انجام شد.

تهیه و ارسال گزارش فعالیت بیمارستانهای دانشگاه در شش‌ماهه نخست 1400 برای رئیس و معاونین محترم دانشگاه

تهیه و ارسال گزارش فعالیت بیمارستانهای غیردانشگاه در شش‌ماهه نخست 1400 برای رئیس و معاونین محترم دانشگاه

• گروه خبری :
  • کد خبر : 199711