کارگاه آموزشی

کارگاه آموزشی ابزار هوش تجاری POWER BI

به گزارش روابط عمومی مرکز آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، به همت همکاران این مرکز کارگاه آموزشی Power BI مورخ 1403/04/02 در ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد. پاور بی آی یک ابزار هوش تجاری است که به مدیران سازمان کمک می کند، تا تصمیمات و نتایجی مبتنی بر داده های سازمان و اتفاقاتی که در سازمان می افتد، بگیرند. از کاربردهای این هوش تجاری میتوان به جمع آوری داده ها و ایجاد ارتباط بین آن ها و مصور سازی گزارشاتی که از روی دیتاها تهیه شده است، اشاره کرد. خانم مهندس الهه صباغیان، کارشناس تحلیل‌گر سیستم مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره ویژگی‌های این هوش تجاری توضیح می‌دهد.